o nama

Udruga “Hrvatska reprezentacija”

Presentation1Udruga „Hrvatska reprezentacija“ osnovana je 2013. godine i djeluje s ciljem promicanja hrvatskog sporta. Osnivači su sportski entuzijasti iz Rijeke, dugogodišnji djelatnici s područja sporta, sportski psiholozi, pedagozi i liječnici.
Naša vizija je Hrvatska u kojoj su sva djeca i mladi uključeni u sportske aktivnosti. Udruga u velikoj mjeri djeluje putem nacionalnog portala posvećenog svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, posebno mladim HR nadama i paraolimpijcima www.hrvatskareprezentacija.hr. U rad Udruge aktivno su uključeni i mladi i stariji volonteri.

Udruga djeluje tako da pridonese promociji mladih osmišljavajući i provodeći projekte za njih, kako bi razvili svoje inicijative, kreativnost ipoduzetnost.
Ističemo stalnu potporu i suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom, koji je prepoznao posvećenost Udruge afirmiranju mladih HR nada, te promicanju sportskog duha, hrvatskog sporta i Lijepe Naše.
Udruga na svom portalu od samog početka afirmira i sportske pothvate sportaša s invaliditetom. Programska akcija „I Ti to možeš!“ prirodan je nastavak ovih aktivnosti.

Udruga Hrvatska reprezentacija
Predsjednik
Dean Caput, prof.