Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Najveći ulični sportski događaj u Hrvatskoj: “Homo si teć!”

23. travnja 2017.

Festival sporta i rekreacije 21. “Homo si teć”  započeo je  u subotu 08. travnja 2017. i završit će se u nedjelju 23. travnja i to najmasovnijom uličnom utrkom u Hrvatskoj u kojoj redovito sudjeluju više od 10.000 građana, rekreativaca, djece, studenata, profesionalnih atletičara i sportaša.

Centar grada Rijeke tom prilikom postaje veliko igralište za jedinstveni sportsko rekreativni i zabavni program i cijeli grad se pretvara u  zonu slobodnu od automobila i prometa, potpuno stavljen na raspolaganje trkačima.

Valja spomenuti kako i ove godine festival ima humanitarnu notu. Kupnjom “Homo si teć” majice na štandu na Korzu ili pak u jednoj od Intersport trgovina u Rijeci, Labinu, Puli, Rovinju, Crikvenici i Zagrebu, donirat će se  5 kn za za program “Moje mjesto pod suncem” koji provode udruge “Centar za kulturu dijaloga” i “Šarolija”.

Akciji se možemo pridružiti  na još jedan način. Izravnom donacijom u donatorske kutije koje će biti postavljene na Korzu u nedjelju 23. travnja. Svaka donacija od 10 ili više kuna bit će simbolično nagrađena prigodnom silikonskom narukvicom “Homo si teć – trčim i pomažem”.

Zajedno budimo Rijeka i pružimo podršku razvoju  djeci i roditeljima u jako izazovnim situacijama života.

Donacije se mogu uplatiti i direktno na račun Udruge za promicanje kvalitete obitelji “Šarolija”, IBAN: HR3823400091110680876 Privredna banka Zagreb.

Širimo pozitivnu energiju, trčimo na “Homo si teć” i pomozimo onima koji to najviše trebaju.

Prijave za natjecateljske utrke otvorene su i mogu se pronaći na linku”Homo si teć!”

Trčim i pomažem

Details

Date:
23. travnja 2017.
Website:
https://www.rijeka.run/

Venue

Korzo
Rijeka, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map